O podjetju

Zaupanja vreden partner z več kot 30-letno tradicijo

Podjetje West transport je zraslo na temeljih družinske tradicije, danes pa je po treh desetletjih uspešnega poslovanja uveljavljen in priznan partner na področju zagotavljanja storitev transporta in ostalih spremljevalnih dejavnosti.

Naše poslovanje temelji na upoštevanju standardov najvišje kakovosti, odlikujeta pa nas prilagodljivost potrebam naročnikov in maksimalna zanesljivost, ki jo našo poslovni partnerji še posebej cenijo.

Naši najpomembnejši aduti so sodoben in vrhunsko opremljen ekološki vozni park, ki ustreza standardom Evropske unije, izkušnje pri mednarodnih prevozih blaga, zanesljivi vozniki za mednarodne prevoze, ki se nenehno dodatno usposabljajo, ter dobro razvejana mednarodna komercialna mreža. Vse to nam omogoča, da kakovostno in hitro izpolnjujemo zahteve naših naročnikov.

Vizija in poslanstvo

Že več kot 30 let sledimo svoji viziji zagotavljanja kakovostnih ter zanesljivih transportnih in drugih spremljevalnih storitev. Tudi v prihodnje si bomo z vlaganjem v vozni park, uigrano ekipo ter jasno začrtanimi cilji prizadevali ohranjati položaj vodilnega, zaupanja vrednega slovenskega podjetja na področju transporta in logistike.

Uresničevanje našega poslanstva

V podjetju West transport sledimo najvišjim standardom na vseh področjih poslovanja – tako v odnosu do uporabnikov naših storitev kot tudi z odgovornostjo do zaposlenih in okolja. Zavedamo se, da je stalen razvoj zelo pomemben, zato temu posvečamo veliko pozornosti in neprestano obnavljamo vozni park ter vlagamo v razvoj storitev skladno z najsodobnejšimi svetovnimi trendi.